تسجيل الدخول

استفسار بسيط

الموضوع في 'ركن طلبات المنتديات' بواسطة Ashpa7#41, بتاريخ ‏19-09-2015.

حالة الموضوع:
مغلق
  1. Ashpa7#41

    Ashpa7#41 :: عضو جديد ::

    إنضم إلينا في:
    ‏05-07-2015
    المشاركات:
    16
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    الجنس:
    ذكر
    الإقامة:
    مصر ام الدنيا
    بسم الله الرحمن الرحيم

    اهلا شباب

    انا استفسارى عن كيفية وضع تكبيرات العيد فى المنتدى (اغنيه) هل هناك طريقه ؟؟؟

    hsjtshv fsd'
     
  2. Turkialawlqy

    Turkialawlqy xDeveloper

    إنضم إلينا في:
    ‏01-02-2012
    المشاركات:
    1,839
    الإعجابات المتلقاة:
    1,333
    الجنس:
    ذكر
    الإقامة:
    شبوة
    تكبيرات العيد اوكي
    اغنية :mad:

    بإمكان استخدام الكود في اي قالب تراه مناسب لك
    كود HTML:
    <audio autoplay loop>
      <source src="http://audio3.islamweb.net/Anasheed/215151/21515103.mp3" type="audio/mpeg">
    </audio>
    ابحث عن وسم audio HTML5
    لكي تتعرف على الخصائص أكثر
     
  3. Ashpa7#41

    Ashpa7#41 :: عضو جديد ::

    إنضم إلينا في:
    ‏05-07-2015
    المشاركات:
    16
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    الجنس:
    ذكر
    الإقامة:
    مصر ام الدنيا
    اولا اخى انا كتبت كلمة اغنية لان ممكن حد يحسب انى اقصد اضع كلمة او بانر ع المنتدى :):):D:D
    ثانيا ممكن توضح اكتر لانى مش فاهم حاجه ياريت طريقة الوضع ::coffee::::coffee::::coffee::::geek::
     
  4. ecko

    ecko :: عضو ::
    rank

    إنضم إلينا في:
    ‏24-04-2014
    المشاركات:
    165
    الإعجابات المتلقاة:
    124
    الجنس:
    ذكر
    افتح اى قالب فى المنتدى عندك فى الاستايل الى انت شغال بية وضيف الكود دا زى ما الاخ تركى كاتبة وخلاص كدا
     
  5. Ashpa7#41

    Ashpa7#41 :: عضو جديد ::

    إنضم إلينا في:
    ‏05-07-2015
    المشاركات:
    16
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    الجنس:
    ذكر
    الإقامة:
    مصر ام الدنيا
    اى حاجه اى حاجه ولا فى حاجات معينه ؟؟؟
     
  6. Ashpa7#41

    Ashpa7#41 :: عضو جديد ::

    إنضم إلينا في:
    ‏05-07-2015
    المشاركات:
    16
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    الجنس:
    ذكر
    الإقامة:
    مصر ام الدنيا
    و ياريت لو قالب معين :D و احطه فين فى الاول ولا فى الاخر ولا فين بالظبط ؟؟؟
     
  7. ecko

    ecko :: عضو ::
    rank

    إنضم إلينا في:
    ‏24-04-2014
    المشاركات:
    165
    الإعجابات المتلقاة:
    124
    الجنس:
    ذكر
    عندك قالب بالاسم دا
    ad_header
    وفى الغالب هيكون فاضى
    ضيف فية الكود
     
  8. Ashpa7#41

    Ashpa7#41 :: عضو جديد ::

    إنضم إلينا في:
    ‏05-07-2015
    المشاركات:
    16
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    الجنس:
    ذكر
    الإقامة:
    مصر ام الدنيا
    تمام اخى اشتغل لاكن انا عندى مشكله ارجو حلها هو عند الضغط على الابتسامات تظهر هذه الكلمه ولا تعمل الابتسامات
    [​IMG]
     
  9. Turkialawlqy

    Turkialawlqy xDeveloper

    إنضم إلينا في:
    ‏01-02-2012
    المشاركات:
    1,839
    الإعجابات المتلقاة:
    1,333
    الجنس:
    ذكر
    الإقامة:
    شبوة
    يغلق للانتهاء
    اي استفسار آخر لو تكرمت بموضوع منفصل
    وذلك لتخفيف تكرار المشاكل
    تحيتي
     
حالة الموضوع:
مغلق
جاري تحميل الصفحة...