تسجيل الدخول

1.4.x سؤال بكيفية حذف الفوتر

الموضوع في 'ركن طلبات المنتديات' بواسطة Mr.TnT, بتاريخ ‏08-02-2016.

حالة الموضوع:
مغلق
  1. Mr.TnT

    Mr.TnT :: عضو جديد ::

    إنضم إلينا في:
    ‏27-05-2013
    المشاركات:
    17
    الإعجابات المتلقاة:
    5
    الجنس:
    ذكر
    السلام عليكم

    اخواني كيف احذف او اعدل على الفوتر؟

    انا دخلت من قالب FOOTER في القوالب

    لكن مالقيت الي ابحث عنه مثل يعني روابط مواقع بالفوتر وكيفية التواصل بالادارة والخ

    وين اقدر اعدل على الفوتر؟
    schg f;dtdm p`t hgt,jv
     
  2. Manmn

    Manmn :: عضو جديد ::

    إنضم إلينا في:
    ‏27-01-2016
    المشاركات:
    15
    الإعجابات المتلقاة:
    16
    الإقامة:
    مصر
    واضح انك جديد مثلي علي نسخة xf انتظر الاخ تركي او الاخوه يفيدوك
     
  3. Mr.TnT

    Mr.TnT :: عضو جديد ::

    إنضم إلينا في:
    ‏27-05-2013
    المشاركات:
    17
    الإعجابات المتلقاة:
    5
    الجنس:
    ذكر
    بالظبط انا كنت على نسخ احلى منتدى وانا خبير جدا فيها لكنها صغيره جدا من حييث الصلاحيات والادارة

    بحيث انه يمكنك انشاء منتدى واحد فقط, لا يمكنك التحكم بقواعد ولا شيء
     
  4. Manmn

    Manmn :: عضو جديد ::

    إنضم إلينا في:
    ‏27-01-2016
    المشاركات:
    15
    الإعجابات المتلقاة:
    16
    الإقامة:
    مصر
    لا يا راجل احلي منتدي ايه زي منت ذكرت بعض عيوبها واهمها قاعدة البيانات كمان لو حد نزل عندك موضوع مخالف مخدش بالك منه بيحزفو منتداك بكل بساطة وده حصل مع واحد كان عنده منتدي وكان نشيط واتحزف بدون تنبيه عشان واحد نزل موضوع فيز كارت مضروبه
    ده غير كمان الاعلانات الي بيضفوها اجباري ده غير الارشفه تعبانة و الدومينات مستضافة
    انا علي vb وهنقل xf ان شاء الله
    ابقي شوف هنا اكيد موجود قسم عن تعديلات القوالب عشان تاخد فكرة علي التعامل مع هذه النسخة
     
    أعجب بهذه المشاركة Mr.TnT
  5. Turkialawlqy

    Turkialawlqy xDeveloper

    إنضم إلينا في:
    ‏01-02-2012
    المشاركات:
    1,839
    الإعجابات المتلقاة:
    1,335
    الجنس:
    ذكر
    الإقامة:
    شبوة
    عليكم السلام ورحمة الله وبركاته
    ليس بالضروره ان ماتبحث عنه موجود ضمن قالب الفوتر
    قد يكون عبارة عن إضافة للقالب بواسطة هوك معين
    ياليت تعطيني طلبك بشكل دقيق لكي استطيع مساعدتك
    تحيتي
     
    Manmn و Mr.TnT معجبون بهذا.
  6. Mr.TnT

    Mr.TnT :: عضو جديد ::

    إنضم إلينا في:
    ‏27-05-2013
    المشاركات:
    17
    الإعجابات المتلقاة:
    5
    الجنس:
    ذكر
    صحيح فعلا احلى منتدى خلاص على نهايتها اساسا الكل اعتزلها.

    حياك الله اخ تركي
    المحدد عليهم بالاصفر هم الي اريد اغيرهم انا بحثت بكل القوالب ومالقيتهم ههه
    [​IMG]
     
    أعجب بهذه المشاركة Manmn
  7. Mr.TnT

    Mr.TnT :: عضو جديد ::

    إنضم إلينا في:
    ‏27-05-2013
    المشاركات:
    17
    الإعجابات المتلقاة:
    5
    الجنس:
    ذكر
    ولاهنت اخوي انا شفت شرح تعريب الهاكات بشكل صحيح لكن النسخة الي معي تختلف عن النسخة الي بشرحك بالفيديو

    اريد تعريب المتجر ممكن تقولي الطريقة؟
     
  8. Turkialawlqy

    Turkialawlqy xDeveloper

    إنضم إلينا في:
    ‏01-02-2012
    المشاركات:
    1,839
    الإعجابات المتلقاة:
    1,335
    الجنس:
    ذكر
    الإقامة:
    شبوة
    من خصائص الاستايل ستجد قائمة خاصه بالفوتر
    طبعاً يختلف اسم الخاصية من استايل لاخر او من مصمم لاخر
    تاكد من تفعيل debug
    فليس هناك اختلاف في النسخ بتاتاً
     
    أعجب بهذه المشاركة Manmn
  9. Mr.TnT

    Mr.TnT :: عضو جديد ::

    إنضم إلينا في:
    ‏27-05-2013
    المشاركات:
    17
    الإعجابات المتلقاة:
    5
    الجنس:
    ذكر
    بارك الله فيك فعلا انا لقيت تعديل الفوتر خصائص الستايل

    لكن لم افهمك جيدا بخصوص النقطة الثانية بخصوص debug ممكن توضحلي لاهنت
     
    أعجب بهذه المشاركة Manmn
  10. Turkialawlqy

    Turkialawlqy xDeveloper

    إنضم إلينا في:
    ‏01-02-2012
    المشاركات:
    1,839
    الإعجابات المتلقاة:
    1,335
    الجنس:
    ذكر
    الإقامة:
    شبوة
    في ملف config.php
    اضف السطر التالي
    كود PHP:
    $config['debug'] = 1;
    تحيتي
     
حالة الموضوع:
مغلق
جاري تحميل الصفحة...